1. Home
  2.  · Sistem eficient de pre-tratare și manipulare a materiei prime

Proiect

Sistem eficient de pre-tratare și manipulare a materiei prime

Un sistem eficace și eficient de pre-tratare este un element esențial și adesea reprezintă și o provocare majoră în producția economică a etanolului celulozic.

Pentru pre-tratare, procesul sunliquid folosește o tehnologie simplă, într-o singură etapă, cu echipamente validate, pentru a reduce riscurile la nivel mai înalt, precum și un proces integrat de producție a enzimelor pentru a asigura cea mai bună performanță. În plus, procesul de pre-tratare sunliquid nu folosește substanțe chimice, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor generale cu substanțele chimice și a riscurilor asociate cu manipularea și reciclarea.

De asemenea, în cazul tehnologiei sunliquid, toate etapele procesului au fost evaluate temeinic, optimizate și validate în rulări de performanță pe diferite tipuri de materie primă în fabrica pre-comercială din Germania.

În stabilirea sistemului de pre-tratare pentru noua fabrică reprezentativă din România, echipa de proiect a putut să se bazeze pe experiența vastă acumulată în fabrica pre-comercială din Germania. De asemenea, echipa proiectului a efectuat rulări de performanță la fabrica pre-comercială, folosind materie primă din apropierea noii locații reprezentative. În consecință, constatările din aceste rulări au fost luate în considerare la proiectarea fabricii reprezentative.

Latest News

11-10-2021

Update on construction progress of CreaSolv® PVC prototype recycling plant

13-07-2021

Webinar 'Recycling of plastics – towards a more sustainable plastic treatment in 2030'

Upcoming Events

20-10-2014
- 21-10-2014
Straubing
Cooperation Forum “Biopolymers”
27-10-2014
- 29-10-2014
San Diego (USA)
World Bio Markets USA