1. Home
  2.  · Contractarea cu fermierii și furnizorii de logistică locali

Proiect

Contractarea cu fermierii și furnizorii de logistică locali

În cadrul proiectului SUNLIQUID, partenerii de proiect vor stabili un proces fiabil de procurare și manipulare a materiei prime, care include inițierea unei Campanii de Recrutare a Fermierilor, precum și contractarea furnizorilor corespunzători de logistică.

Campania de recrutare a fermierilor

Partenerii SUNLIQUID plănuiesc să contracteze aproximativ 250 de fermieri locali. Prin vânzarea paielor în prezent utilizate insuficient către fabrică, fermierii pot să stabilească un flux de venit suplimentar și, în același timp, să își reducă dependența de prețul grâului.

Consorțiul SUNLIQUID desfășoară o Campanie de recrutare a fermierilor în România, oferindu-le acestora:

Materiale informative

În prezent, practica obișnuită în România este să se ardă deșeurile agricole neutilizate pe câmp. Consorțiul SUNLIQUID va oferi fermierilor locali și autorităților locale informații specifice privind moduri alternative sustenabile și economice de a gestiona și de a utiliza deșeurile agricole.

Un sistem corespunzător de contractare

În mod ideal, fermierul va colecta, manipula, depozita și livra paiele în baloți către fabrică, la momentul potrivit. Însă pentru a facilita activitatea fermierilor care nu dețin o mașină de balotat sau care nu au acces la mâna de lucru necesară, Consorțiul va oferi o altă opțiune de contractare, în care contractanții de servicii vor balota, colecta și depozita paiele.

Contractarea furnizorilor de logistică

Ca parte din proiectul SUNLIQUID, vor fi identificați și contractați diferiți furnizori de logistică pentru a asigura colectarea și depozitarea corespunzătoare a materiei prime și a permite o alimentare stabilă și continuă cu paie la fabrică.

Latest News

08-12-2022

Circular Flooring at COP27

28-09-2022

Circular Materials Conference 2022

Upcoming Events

08-02-2023
- 09-02-2023
Munich, Germany
Fraunhofer CCPE Summit »Circular Plastics – Get into the loop«
18-04-2023
- 20-04-2023
Bergamo, Italy
The European exhibition and conference for Waste Management and the Circular Economy